top of page
IMG_3785.jpg

Ställ ut på Spårvägsforum

Att ställa ut på Spårvägsforum är ett utmärkt sätt för dig att nätverka med kollegor i branschen, visa upp din produkt, träffa beställare och vara närvarande i den snabbt framåtgående sektorn som spårväg är i Norden. Detta är det bästa sättet för dig att vara synlig på konferensen, då Spårvägsforum inte accepterar sponsorer. 

Utställarplats

Du har möjlighet att visa upp dina produkter i en monter. Vi har fasta priser och är relativt flexibla med vilken storlek du behöver. El och ståbord finns i regel alltid, men i övrigt kan utrustningsnivå varierar något. Berätta för oss om dina behov så löser vi något. 

Exponerad yta

Uställarplatserna är alla i närheten av fikaområdet, vilket gör att du har en naturlig kontaktpunkt med både kollegor såväl som potentiella kunder.

En deltagare ingår

Utöver din utställarplats ingår även en deltagare i ditt paket. Önskar du anmäla fler går det utmärkt, använd bara den vanliga anmälan.

Marknadsföringsmaterial

Har du något marknadsföringsmaterial som du vill dela ut till deltagarna i deras deltagarkit går det utmärkt, bara meddela oss detta i förväg och se till att vi har materialet några dagar innan så vi kan packa det.

Talarplats

Någon talarplats ingår inte i paketet. Men du kan alltid meddela att du önskar att tala så kan vi se om vi kan hitta ett ämne som passar publiken. Läs mer om det på talar-sidan.  

Har du kreativa idéer?

Vill du göra något annat än en vanlig standardmonter? Vi är alltid öppna för förslag och flexibla kring att prova nya grejer. 

bottom of page