top of page

Praktisk information

Vi vet att det kan vara klurigt att få ihop logistisken inför ett konferensbesök. Nedan hittar du allmän info. 

Du kan registrera dig genom att klicka här!

Om Norrköping

Norrköping, belägen i Östergötland, är känd för sitt rika industriella arv som syns tydligt i de välbevarade byggnaderna från 1800-talet som nu inrymmer museer, gallerier och kaféer längs Motala Ström. Besökare kan utforska stadens livliga kulturscen på Norrköpings Konstmuseum eller njuta av utomhusaktiviteter i stadens många parker och längs flodpromenaderna. Dessutom erbjuder staden en unik upplevelse med sitt interaktiva arbetsmuseum, "Arbetets Museum," som är beläget i en före detta textilfabrik.

Besökare kan enkelt resa till Norrköping genom att ta tåget från stora svenska städer som Stockholm, Göteborg och Malmö som erbjuder ett bekvämt sätt att nå Norrköping. För de som kör bil är staden väl ansluten via stora motorvägar, vilket gör den tillgänglig från olika delar av Sverige.

Norrköping har också ett effektivt spårvägssystem, som är ett idealiskt sätt att navigera i staden och utforska dess olika attraktioner. Spårvägslinjerna kopplar samman viktiga delar av staden, inklusive bostadsområden, stadskärnan och historiska platser, vilket erbjuder ett naturskönt och praktiskt transportmedel.

Konferenslokal - Elite Grand Hotel

Elite Grand Hotel är ett klassiskt hotell en kort promenad från Norrköpings centralstation. Optimalt läge för nätverkande och konferens, vilket gör att vi återkommer till denna lokal efter några år av paus. 

Boende

Norrköping erbjuder ett varierat urval av hotell som tillgodoser olika smaker och budgetar, från mysiga boutiquehotell till lyxiga boenden.  

Genom att klicka här kommer du åt vår särskilda bokningslänk för konferenshotellet. Notera att antalet rum är begränsat och du behöver boka senast 2 veckor innan för att kunna ta del av specialpriset. Efter det släpper hotellet rum till ordinarie pris. Avstämningar med hotellet sker löpande så vänta inte med att boka om du vill bo på hotellet. 

Skulle hotellet bli fullt, finns det fler bra hotell i Norrköping!

Du kan registrera dig genom att klicka här!

bottom of page